Archive:Halo Nation/Request for Adminship/Bravadostock

From Halopedia, the Halo wiki

Halo Nation > Requests for Administratorship > Halo Nation/Request for Adminship/Bravadostock


Request for Adminship: Bravadostock
Submitted: April 07th, 2013, by T3CHNOCIDE
Outcome: Successful


Bravadostock[edit]

Relevant Links

  • Userpage
  • Talk page
  • Email user
  • Contributions
  • Edit count

Nomination[edit]

Due to Bravadostock's contributions and activity on the wiki, I hereby nominate Bravadostock for position as Administrator (SYSOP) on Halo Nation - T3CHNOCIDE 00:48, January 10, 2013 (UTC)

Nominee, please accept or defer the above nomination below this line.

Answer: Yes,..

Reason for Nomination[edit]

Bravadostock is an active member of the wiki who has accumulated a large number of edits and knows the mechanics of editing and Halo Nation thoroughly. He is also an active moderator of our chat and has shown himself as an active enforcer of policy without bias and a good moral compass. He has proved himself as a great administrator candidate, and therefore I think it's time he should be officially recognised as one aswell. Good luck!

Support (14/5)[edit]

Support.svg Support — As per my nomination- T3CHNOCIDE 16:07, April 7, 2013 (UTC)

Support.svg Support - I support bravadostock. alienraptors are awesome (talk) 17:17, April 7, 2013 (UTC)alienraptor

Support.svg Support - I think Bravadostock would make a splendid Administrator, as he is very dedicated to this Wiki, and acts in its best interests. USER SWATminifigGUY Halo 4 Emblem.png SWATminifigGUY • (Talk)

Support.svg Support - I support Braveh, because he would be an EPIC admin. Sammie • Contribs • Contact • Random Wiki 17:55, April 7, 2013 (UTC)Sammie3887

Support.svg Support - Agreed. odOM1JD.jpgSpirit of FireTalk • Contributions

Support.svg Support - Excellent, can't miss candidate.--Spartacus0898 Talk 19:10, April 7, 2013 (UTC)

Support.svg Support As per nomination I'm forever blowing bubbles pretty bubbles in the air ffPuLjW.png 22:33, April 7, 2013 (UTC)

Support.svg Support - The wiki would greatly benefit from having Bravadostock as an administrator. Lazy sig (talk to Grif) 22:47, April 7, 2013 (UTC)

Support.svg Support - Bravadostock really deserves this, he's a very loyal member of Halo Nation. Not to mention his contributions are nothing more than fantastic. We already know you're going to get it due to the amount of supports! Look forward to seeing you on the administration team, Bravado! Rainbow Dash Sonic Rainboom.png 343 TheGuiltyProphet Talk USER TwiandCel.png

Support.svg Support - Nothing more to add than already has been said. Wilc0 "When in doubt, flee." Why doesn't anyone want to talk to me?

Support.svg Support - Bravadostock is a useful asset to the Halo Nation. Haloprov (talk) 04:12, April 11, 2013 (UTC)Haloprov

Support.svg Support - I support bravadostock, I believe he will make a fine administrator >User:Skullhead4

Support.svg Support Support – I concur with this motion. Karl-591 (Talk) (Contribs)Leave your message after the boom.

Support.svg Support Support – The Force is strong with this one. User:Gabriel Auditore/sig 13:27, April 12, 2013 (UTC)

Neutral (1/0)[edit]

Halopedia Vote Symbol Neutral.svg Neutral - From what I've seen, he has his ups and downs, but who doesn't? I'm not saying I support him, but by no means am I aganist him. I think he'd be a good admin, but, I'm not 100% sure, so, I will remain neutral. User:Airsoftdude1995/sig

Against (1/0)[edit]

Oppose.svg Oppose - After thinking about it Bravadostock can have his weird days (though most of us can say the same), which should be taking offense. Along with that I hope this will Inspire people to voice their opnions more and not go with the flock. User:KnightmareS-C075/sig

Yes, he has had the occasional "odd moment", but as you said yourself this is true of all of us. And of the "odd moments" I have noticed, none of them have occurred on the wiki proper. Still, thank you for taking the time to voice your concerns. Karl-591 (Talk) (Contribs)Leave your message after the boom. 12:01, April 16, 2013 (UTC)

Comments[edit]

As per consensus I have promoted Bravadostock to administrator Template:W:User:T3CHNOCIDE 21:48, April 22, 2013 (UTC)

Questions[edit]

Nominee, if you accept the nomination, please answer the following questions. It is advised that voters check the nominee's responses before voting.

1. When did you join Halo Nation?

Answer: December 4, 2011

2. What do you believe are your most valued contributions to Halo Nation?

Answer: Raw edits, rearranging the category system and quick response to when something happens.

3. What do you believe are your most valued technical contributions to Halo Nation?

Answer: My constant site-patrolling and anti-vandalism.

4. What do you believe are your most valued contributions to the community?

Answer: Helping to ensure the wiki is safe for safe for purpose.

5. If you are administrated, what changes do you propose?

Answer: More me doing things, instead of me asking other people to do things I can't do.

6. To the best of your understanding, what does administratorship entail?

Answer: On top of everything entailed in being a chat moderator it entails helping to ensure the wiki stays safe, that it runs smoothly and that correct maintenance is applied.

7. To the best of your understanding, when will you be able to check Halo Nation after you are administrated, in the event that you are?

Answer: I have an ever changing School schedule which I will have to work around, although I am most likely to be on several times a day during the mornings and early to late evenings.

8. What communities are you associated with online, Halo and otherwise?

Answer: I am only associated with the Halo Nation community.

9. What is your familiarity with the Halo universe?

Answer: I am very familiar with the game series, but somewhat lacking in knowledge when it comes to details in the novels.

10. What is your familiarity with Wikia and Halo Nation policies?

Answer: I am almost completely if not completely familiar with Halo Nation's policies.

11. What is your relationship with the Halo Nation community and current administration?

Answer: I believe I am in good terms with the users and administrators of Halo Nation, although on the internet it is almost impossible to be precise with these sort of things.

12. How may users contact you?

Answer: Through my talk page and my email.